T-Samba Festival       


Hoe 't begon......


Op 21 April 2010 hebben Peter de Kok en Anita Verdaas de percussieband Divertimento opgericht. In het Portugees betekent divertimento “Plezier”. Naar aanleiding van het vijfjarig bestaan van Divertimento werd een leuk Braziliaans percussiefeest georganiseerd op de Heuvel in Tilburg samen met andere percussiebands uit Tilburg en omstreken.

Het initiatief voor de T-Sambadag was geboren! Voor een sfeerimpressie van het 5-jarig bestaan kun je kijken naar onderstaand filmpje of neem een kijkje op het Youtube kanaal.

Het jaar 2016 werd even overgeslagen omdat Divertimento naar Bosnie ging om Stichting Out of Area te helpen met het FutureA festival, een rondreizend festival voor kinderen Juni 2017 was het eerste echte, heel geslaagde Samba Festival:

T-Samba!

Ons doel? Plezier! Dan doen we in samenwerking met de Horecaondernemers; met name The Talk en Tes by Merlijn , enthousiaste percussiebands en/of slagwerkgroepen en gezellig publiek!

Een jaarlijks terugkerend evenement wat gratis toegankelijk is. Het evenement zal altijd op 3de of 4de zondag in de maand juni plaatsvinden.