T-Samba Festival       

Naast ons als organiserende band

www.divertimento-tilburg.nl

             

Zijn erbij :


       Xammeramme  http://xammeramme.nl/

XammeRamme staat voor ‘Méér dan Samen Rammen‘! Onze speelstijl kenmerkt zich als ‘Samba Rock‘. We spelen met ongeveer 35 slagwerkers onze eigen arrangementen en brengen tijdens optredens een verrassende mix van muziek en show, waardoor je als toeschouwer gegarandeerd geniet en wordt verrast.

       Caramba https://info311539.wixsite.com/carambasamba

       Batida Mestreech https://www.batida.nl/

Braziliaanse ritmes met een Bourgondische groove. Wij zijn een swingende samba-percussieband: 30 mensen, 8 verschillende Batucada-instrumenten. Altijd herkenbaar: zwart en oranje. Onweerstaanbaar: levenslust, enthousiasme, ons ritme als hartslag, beweging, dans. Even al het andere vergeten. Toevallig op een evenement of te gast op uw feest. Eén wereld, één hartenklop: Batida! Meemaken? Meedoen? Boeken? www.batida.nl info@batida.nl

        Juntos http://juntosdongen.nl/

Juntos is een percussieband die sinds september 2017 bestaat. Juntos is Spaans voor samen en dat is ons motto, samen muziek maken en samen veel plezier hebben. Onze thuishaven voor repetities is de Gouden Leeuw in Dongen om van daar uit te werken naar verschillende optredens. Wij zijn te zien geweest bij sportevenementen, stroatparade, zomercarnaval en de Tilburgse kermis.

       Gamberro https://www.gamberro-samba.com/

      Zero Treze https://zerotreze.nl/over-ons/